OVER STUDIO JANSIE

over mij

Hoi! 
Mijn naam is Mirjam Odijk en ik ben het gezicht achter Studio Jansie. Samen met mijn vriend en 2 kinderen, Tom (5) en Linn (4), wonen wij in het fijne Bergambacht (in de polder tussen Schoonhoven, Gouda en Rotterdam). Die polder is de plek waar, ik tijdens mijn wekelijkse hardlooprondjes energie van krijg en tegelijkertijd tot rust kom. 
Op de basisschool schreef ik al in de vriendenboekjes dat ik ‘tekenaar’ wilde worden, dat het eigenlijk ‘illustrator’ heet, wist ik toen (uiteraard) nog niet. Én ik had toen zeker niet durven dromen dat een jaar of 20 later deze illustratiestudio een feit zou zijn, maar wat ben ik trots!

studio jansie

Ik heb lang gedacht dat ik mij met Studio Jansie moest richten op een specifiek iets; dus alle focus op geboortekaartjes óf foodillustratie óf bloemen óf het maken van kaarten. En mijn focus veranderde ongeveer maandelijks, waardoor de moed mij af en toe in de schoenen zonk.
En toen bedacht ik mij; ik moet simpelweg de dingen maken waar ik zelf blij van word en met wat geluk wordt jij daar dan ook weer heel erg blij van. 
Voor mijn illustraties gebruik ik altijd waterverf. Bij het maken van unieke items (ook wel knutselen volgens mijn kinderen) zijn papier en klei toch wel favoriet. 
Nieuwsgierig naar mijn laatste werk? Op Instagram vind je de meest recente updates!

over mijn werk

op instagram

Volg Studio Jansie

mijn werk

naar mijn instagram »